de potstal


de ligging
Hoeve Schoonzicht ligt op een heuvel met prachtig uitzicht over het Geuldal. Aan de voorkant meandert de Geul en aan de achterkant geeft een merkwaardige kom in de Keutenberg u het gevoel in het buitenland te verkeren. Als er natuurhuisjes bestaan dan is de Potstal er zeker een van. Een natuurhuisje langs de rivier de Geul.

het terras
De vakantiewoning heeft een houten terras op het zuiden met een prachtig uitzicht op de heuvels.

woonkamer en keuken
De woonkamer en keuken zijn voorzien van een eikenhouten vloer. In de woonkamer staat een grote houtkachel. Vanuit de woonkamer kun je via dubbele terrasdeuren op het houten terras komen. Ook dit terras is net als de woonkamer zeer ruim voor 4 personen. De open keuken bevat een 4-pits hallogene kookplaat, een koelkast en een combi magnetron/oven.

de slaapkamer
Ook in de slaapkamer ligt een eikenhouten vloer. Er staat een 2-persoonsbed met 2 matrassen en verstelbare hoofdsteunen. De kamer is voorzien van een wastafel met daarboven een spiegel.

de vide
Vanuit de woonkamer kun je met een vaste trap naar de vide. Op de vide staat een 2-persoonsbed met 2 matrassen. Op de vloer ligt laminaat. Vanuit je bed kijk je zo de heuvels in.

de badkamer
De badkamer is voorzien van een tegelvloer. Er is een douche, toilet en wastafel aanwezig.

Schoonzicht De Potstal met schuurtje.

Schoonzicht De houtkachel.

Schoonzicht De woonkamer.

Schoonzicht De vide met 2 persoons bed.