Vakantiehuis


de ligging
Hoeve Schoonzicht ligt op een heuvel met prachtig uitzicht over het geuldal. Aan de voorkant meandert de Geul en aan de achterkant geeft een merkwaardige kom in de Keutenberg U het gevoel in het buitenland te verkeren.

Eindelijk!
Waar ooit een oerlelijke stierenstal stond staan nu sfeervolle appartementen. De stal was voor de gemeente een doorn in het oog. Ze was van heinde en ver te zien. Wat omgekeerd betekent dat je hier een geweldig uitzicht hebt. De jaargetijden gaan in het landschap op wat betekent dat Herfst en Zomer iets hoger liggen dan Winter en Lente.De terrassen zijn zo gemaakt dat een ieder zijn privacy gegarandeerd is.
Er is internet aanwezig, waar we geen extra kosten voor berekenen.

De Potstal
Dit is een prachtige vrijstaande woning voor 4 personen. Ze grenst aan de binnenplaats en schuin onder het appartement liggen in de winter de koeien.

Herfst
Een 6-persoons woning waarbij je vanuit de kamer naar de keutenberg kijkt. Hier zie je 's avonds de zon achter de heuvels zakken. Vanaf het terras kun je zonder trap het gras oplopen.

Zomer
Zomer is geschikt voor 6 personen. Ze heeft een ruim houten terras. Van hier kijk je over de meanderende Geul en in de verte doemt de kerk van Vijlen op.

Winter en Lente
Ook "Lente" en "Winter" zijn inmiddels klaar voor gebruik! De woningen hebben drie ruime slaapkamers. Vanuit "Lente" kijkt U net als bij "Zomer" het Geuldal in.Voor dit vakantiehuis hebben we als minimum leeftijd van onze gasten 7 jaar ingesteld.

Schoonzicht
Schoonzicht
Schoonzicht
Schoonzicht